Київ
22 травня 2017
Як користуватися сервісом інформування киян - інструкція
Користування сервісом допоможе вчасно отримувати важливу інформацію про насичене життя Києва та жити у ритмі столиці.
news-image

Сервіс інформування киян став більш персоналізованим та гнучким і тепер він є частиною єдиного особистого кабінету киянина. За допомогою цього сервісу мешканці міста зможуть швидко та зручно отримувати інформацію про зміни руху транспорту, перекриття доріг, відключення комунальних послуг, надзвичайні події тощо електронною поштою або у вигляді SMS-повідомлень, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Для того, щоб користуватись сервісом інформування киян та іншими міськими сервісами необхідно створити єдиний обліковий запис киянина - Київ ІД. Для цього вам треба лише заповнити просту реєстраційну форму за посиланням.

При реєстрації вам необхідно вказати наступні дані:

  • Ваше прізвище, ім’я та по батькові
  • Адресу електронної пошти
  • Контактний телефон
  • Дату народження
  • Стать

 

Після того, як ви заповните форму реєстрації, вам залишиться лише придумати надійний пароль для входу у свій кабінет. Реєстрацію також можливо провести за допомогою соцмереж, натиснувши на одну з відповідних кнопок, розташованих внизу сторінки.

Щоб оформити підписку на сповіщення про перекриття доріг, зміни руху міського транспорту та метро, відключення комунальних послуг та про терміновий пошук донорів крові в лівій колонці меню вашого особистого кабінету треба вибрати пункт «Мої підписки», а потім просто поставити галочки у тих категоріях розсилки, на які ви хотіли б підписатися.

Користування сервісом інформування киян допоможе вам вчасно отримувати важливу інформацію про насичене життя Києва та жити у ритмі столиці. 

 

Читайте також: Українські ЛГБТ пари висловили незгоду із законодавчим визначенням шлюбу як союзу чоловіка і жінки (фото)