Події
22 травня 2017
У Сумах із квартири учасника АТО обстріляли автомобіль із жінкою та дитиною
Це сталося на перехресті в середмісті, де зупиняється чимало транспорту, щоб повернути на заправку.
news-image

Нетвереза компанія у Сумах розважалася стрільбою з пневматичного пістолета по авто обстріляли автомобіль із жінкою та 4-річним хлопчиком у салоні. Куля влучила у заднє бокове скло, де сиділа дитина, і лише дивом обійшлося без поранень, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Це сталося на перехресті в середмісті, де зупиняється чимало транспорту, щоб повернути на заправку. За мішень стрілець обрав старенькі "Жигулі". Жінка каже, що почула кілька звуків, схожих на удари камінців.

"Я дивлюся – в мене дитина сидить уся в склі. Дитину могли і вбити, і те ж скло могло потрапити в око, інвалідом лишили б елементарно", - розповіла потерпіла Ірина Путова. Вона вибігла з машини і побачила на балконі будинку поряд стрілка. "У балаклаві, в чорному, в масці. Він почав цілитися ще раз, я думала – в мене. А в цей момент проїздила поліцейська машина, і я побачила, як він вистрілив у поліцейського", - каже жінка.

На капоті службової машини копи побачили три отвори від куль. У квартирі, звідки вівся обстріл, поліцейські застали п'яну компанію – двох жінок та двох чоловіків. Також у приміщенні знайшли відстріляні гільзи.

"Після того, як ми знайшли патрони з пневматичної зброї, власник квартири та його друзі всередині, яких було четверо, почали нервувати і намагатися вигнати нас з квартири. І тоді ми вже побачили, що у жінки з-під одягу визирає зброя. Як виявилося, пневматичний пістолет", - розповів сержант патрульної поліції Богдан Гейко. На очах у поліцейських жінка викинула пістолет з вікна. Його копи одразу ж підібрали у к

ущах під балклном. Чоловіків із квартири затримали, але жоден із них провини не визнає. Про 30-річного власника квартири сусіди нічого поганого не чули, але тепер його бояться. 

"Хто знає, як у нього планка впаде – під по людях стріляти. Він в АТО був", - розповіла Антоніна Кузнецова.

Затриманих опитали і відпустили. Стрілянину по машинах поліція розцінила, як хуліганство – за це передбачений штраф або ж півроку арешту. Імовірно, винуватцям ще й доведеться відшкодовувати збитки за пошкоджене майно та переляк, який пережили жінка з дитиною. Чи позиватиметься до суду – потерпіла ще не вирішила. 

Читайте також: Жителі Київщини відсудили чималі гроші через пожежу на нафтобазі
Читайте також: На Закарпатті квартирний грабіжник вистрелив поліцейському в голову