Куклачов неординарно відреагував на внесення його до бази «Миротворець»
За словами Куклачова, третина кішок в його театрі — з України.
news-image

Знаменитий російський дресирувальник, засновник Московського театру кішок Юрій Куклачов потішив користувачів соціальних мереж своєю реакцією на внесення в базу українського центру "Миротворець".

Куклачов прокоментував потрапляння в базу "Миротворця" виданню Life, інформує «Є!».

"Під санкції потрапив не я, а українські діти, яких позбавили можливості побачити вистави унікального, єдиного в світі Театру кішок", — заявив Куклачов.

Також він запросив дітей з України приїхати в окупований Севастополь, де у парку "У Лукоморья" будують палац-музей кішок.

За словами Куклачова, третина кішок в його театрі — з України. 

"Кіт Кутька, з якого все починалося, з Черкас, кішка Редиска — з Києва, Шнурок народився в Одесі, а Банан прибув з Харкова. Мені шкода, що тепер у них не буде можливості відвідати історичну батьківщину і побачитися з родичами і друзями", — заявив артист.

Відомий блогер Антон Ходза емоційно відреагував на слова Куклачова.

"Мимоволі задаєшся питанням, хто краще — Куклачов або Фредді Крюгер?", "Нелюд, що мучить котиків", "Стриптизерка залізла на стіл до Куклачова і отримала тапком по морді", "Може, тим самим ми врятуємо життя хоча б одного кота", "У дітей вкрали шматочок щастя", — коментують інші користувачі Facebook.

Про Куклачова також написав у своєму Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Я в шоці від таких жартів. Вони не розуміють, що стають ворогами України назавжди. Коштувало воно того? Не краще б просто послати Путіна на..", — коментують його пост в Twitter.
Читайте також: У базу «Миротворця» потрапив російський актор Євген Стичкін