Події
23 травня 2017
Чоловік, який вбив студентку в Одесі зізнався ще в одному злочині
Він заявив, що заслуговує смерті, а вбивства нібито скоює під час раптових нападів люті.
news-image

Підозрюваний у вбивстві та спаленні 17-річної студентки національного університету «Одеська юридична академія» Тетяни Маснюк заявив, що вбив ще одну жінку в 2014 році. Про це підозрюваний заявив сьогодні журналістам у Київському райсуді міста, який обирав чоловікові запобіжний захід.
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Зокрема, 26-річний підозрюваний, який був доставлений до суду в бронежилеті, визнав, що вбив Маснюк, а також ще одну жінку. Перебуваючи в спеціальному захищеному приміщенні, він сказав журналістам, що «була ще одна жінка в 2014 році». Він заявив, що заслуговує смерті, а вбивства нібито скоює під час раптових нападів люті. Зловмисник також стверджує, що ще з дитинства знущався над тваринами, а якщо поруч під час нападів нікого не було, то завдавав каліцтва самому собі.
Як зазначив у ході брифінгу прокурор Одеської області Олег Жученко, всі деталі можуть бути відомі тільки підозрюваному. «Встановлено обставини вбивства, а мотив може розповісти, звичайно, лише він», - сказав прокурор. Він також засумнівався в поясненнях затриманого, назвавши їх «безглуздими». На думку експертів, затриманий може брехати, сподіваючись на те, що його визнають неосудним.


Читайте також: Жахливе вбивство 17-річної студентки на Одещині: стали відомі подробиці
Читайте також: Помер Роджер Мур, який зіграв третього Бонда