Данилко розповів про прощальний тур, російські корпоративи та дорослу Сердючку
За словами Андрія, своїм прощальним туром він збирається охопити Німеччину, Ізраїль та завершити концертами в Україні.
news-image

Напередодні фіналу "Євробачення"-2017 в Києві ходили чутки, що Вєрка Сердючка збирається попрощатися зі сценою. Однак на конкурсі цього не сталося, повідомляє «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Виявляється, "батько" Вєрки Андрій Данилко все ж таки запланував прощання з публікою, але у 2018-му році. 

В інтерв’ю "Вести" Данилко також розповів про російські корпоративи та про те, якою бачить Сердючку у майбутньому.

За словами Андрія, своїм прощальним туром він збирається охопити Німеччину, Ізраїль та завершити концертами в Україні.

"Причому в Палаці "Україна" зробити десять концертів, щоб квитки були доступними, і всі могли прийти. У мене була така ситуація на червоній доріжці "Євробачення", де в масовці були хлопці по 20-25 років. Ми з Інкою йдемо, а вони нам кажуть: "Спасибі за дитинство!" Тому я хочу побудувати концерт на спогадах, номерах, які були тоді популярними, плюс нові пісні. Так і попрощаємося", - розказав Данилко.
 

На запитання, чому раптом він вирішив попрощатися, Андрій сказав:

"Під прощальним туром маються на увазі великі гастролі - якась подяка тим людям, які дали мені, хлопчикові з Полтави, який жив в прибудові, де шпалери загорталися, можливість забезпечити себе фінансово, жити на Хрещатику і, в принципі, не працювати".
 

Казати про те, що він досі виступає у Росії, Данилко не боїться.

"Я давно вже нічого не боюся, тому що я вже битий-перебитий. Мене то спалювали, то забороняли, то яйця кидали, то листи президенту писали, щоб мене заборонити. Коли я бачив по телебаченню кадри спалювання опудала Сердючки, я розумів, що це піар тих людей, які це робили, але вони не розуміли, що за цим стоїть жива людина. На мене це подіяло дуже сильно. Депресії з цього приводу у мене не було, але був нервовий зрив, який виражався в абсолютному спокої", - згадав Андрій.
 

Також Данилко розповів, як проходять ці корпоративи.

"Ми працюємо на цих корпоративах, яких стало менше, але хто там гуляє? Гуляють наші ж, котрі там живуть і працюють. Ми весь час там виступаємо в національних костюмах і співаємо "Червону руту". А була історія, коли події тільки почалися і на вечірці гуляли російські політики - напруга така була... Ми виходимо в українських національних костюмах - і тут заграв гімн України. І вони всі встали. А потім побігли до нас і почали розповідати: так я з Тернополя і в такому дусі", - згадав артист.
 
"Потім нас перестали запрошувати. Але пізніше це відновилося - найчастіше це якісь ювілеї та весілля. У таких випадках чоловік обов'язково з України, а дружина – росіянка", - додав він.

Але попри наміри попрощатися з великою аудиторією, Данилко не виключає, що з дорослою Сердючкою виступатиме на маленьких сценах.

"Вона більш стримана, спокійна і впевнена. Але це вже не великі зали, а якийсь хороший клуб або театр - більш камерна атмосфера. На столі пляшка дорого шампанського та цигарка", - поділився Данилко.