Суспільство
26 травня 2017
Павло Петренко повідомив про статистику розлучень подружніх пар, які скористалися послугою «Шлюб за добу»
Загалом послугою скористалися 8,5 тисяч українських пар.
news-image

Вісім с половиною тисяч українських пар скористалися послугою "Шлюб за добу". Про це повідомив сьогодні під час виступу у парламенті міністр юстиції України Павло Петренко, передає кореспондент «Є!»

Він зауважив, що послуга "Шлюб за добу" була введена "попри велику кількість критики від консерваторів та бюрократів".

"Наразі у 35 містах країни місцеві громади, міські голови створюють умови для надання такої послуги", - проінформував міністр.


Олексій Петренко звернув увагу на те, що центри надання послуги "Шлюб за добу" працюють у прифронтових районах, надаючи можливість парам отримати українські документи.

"Вісім с половиною тисяч українських пар скористалися цією послугою. Дуже приємна статистика: за півтора року дії даного пілотного проекту з 8,5 тисяч пар розлучилися всього 0,3%. Це в десятки разів менше, ніж загальна статистика розлучень у країні.

І це відповідь українців на ті брехливі прогнози експертів, які казали, що особи, які швидко одружуються, роблять це необдумано, тому швидко розлучаються", - наголосив Олексій Петренко.

Читайте також: Нардепи аплодували самі собі за те, що залишились працювати у п'ятницю
Читайте також: «Чим швидше Луценко буде вигнаний не тільки з генпрокуратури, а взагалі з державного управління - тим краще для суспільства» - нардеп