Події
26 травня 2017
Підозрюваний у розстрілі мотоцикліста на київській трасі прийшов із зізнанням у поліцію (відео)
Те, що саме він вранці прийшов до відділку з дружиною та адвокатом, підтвердили в поліції.
news-image

До столичного поліційного відділку прийшов чоловік, який зізнався у резонансному вбивстві мотоцикліста. Підозрюваний пояснив, що розстріляв байкера через конфлікт на дорозі, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Із винуватцем трагедії вже проводять слідчі дії. Найближчим часом винуватцю в смерті людини оберуть запобіжний захід. А от озвучені причини трагедії ще перевірятимуть. 

"Наразі затриманий підтверджує попередню висунуту поліцією версією, що постріли сталися в результаті конфлікту, що виник на дорозі. Нині ця версія перевіряється", - розповів керівник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев.

Як повідомлялося, цього тижня на одній із київських магістралей сталася стрілянина, внаслідок якої загинув водій мотоцикла – 36-річний Юрій Калиниченко. Журналісти розгледіли в стрільці.

Друзі байкера, якого розстріляли в Києві, вийшли на слід нападника віце-чемпіона України з боротьби сумо Дмитра Слепченка. Те, що саме він вранці прийшов до відділку з дружиною та адвокатом, підтвердили в поліції. 

Читайте також: Підозрюваний у розстрілі мотоцикліста прийшов до поліції
Читайте також: Теракт у Манчестері: смертник мстився за смерть свого друга