Війна
29 травня 2017
Вулиці Красногорівки вночі патрулюватиме спецпідрозділ КОРД – Нацполіція
Красногорівку патрулюватиме спецпідрозділ поліції.
news-image

У нічний час доби вулиці обстріляного бойовиками міста Красногорівки Донецької області патрулюватимуть бійці спецпідрозділу поліції КОРД, повідомили на сторінці обласного Головного управління Нацполіції у Facebook, передає «Є!».

"Спецпризначенці будуть нести службу з охорони громадського порядку, евакуювати людей на бронетехніці у разі необхідності, здійснювати антитерористичні заходи", – розповіли у прес-службі відомства.

У Нацполіції уточнили, що станом на 18.00 обстрілів у місті немає. Унаслідок ранкового обстрілу було поранено трьох мирних жителів – двох жінок і чоловіка. Одна з постраждалих з осколковим пораненням голови перебуває в лікарні міста Курахового. Ще дві людини після надання медичної допомоги перебувають удома.

Унаслідок обстрілу пошкоджено 42 будівлі, серед них лікарня і школа, три автомобілі "швидкої допомоги", водогін на вулиці Бєлінського, каналізація на вулиці Хмельницького й електролінія. Від обстрілу терористів постраждали будинки приблизно на 10 вулицях. Повідомлення про пошкодження будинків продовжують надходити.

Поліція працює в місті в посиленому режимі. Додатково задіяно понад 130 правоохоронців, зокрема й з інших населених пунктів Донецької області.

Для збереження майна пошкоджені школу і лікарню взяли під цілодобову охорону. Вулиці патрулюють піші та мобільні наряди. Слідчо-оперативна група документує наслідки теракту.

У місті створено два додаткові мобільні блокпости, які чергують на в'їздах-виїздах із населеного пункту. Уночі місто охоронятимуть бійці спецпідрозділу КОРД на спецтехніці.

У районі, наближеному до лінії бойових дій, буде задіяно бронеавтомобіль "Варта" та пересувний броньований штаб.