Події
29 травня 2017
У Києві хлопець повідомив поліцейським, що вітчим розбещує його малолітніх брата та сестру
Чоловік примушував дітей переглядати порнографічні фільми, роздягав і вчиняв розпусні дії.
news-image

Київські поліцейські затримали чоловіка, який розбещував малолітніх дітей співмешканки, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва. 

"До працівників Шевченківського управління поліції звернувся старший син жінки і розповів: малолітній брат і сестра (двійнята, 2005 р.н.) зізналися йому, що вітчим розбещує їх. При цьому заявник вказав, що розпутні дії співмешканець матері вчиняв приблизно у період із 2013-го до 2016 року", - йдеться в повідомленні поліції.

Поліцейські відразу розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.

"У ході слідства з’ясувалося, що чоловік примушував дітей переглядати порнографічні фільми, роздягав і вчиняв розпутні дії. При цьому погрожував фізичною розправою і фотографував на телефон",- розповіли у поліції.

Увесь цей час, із квітня 2016 року, зловмисник переховувався від правоохоронців. Однак оперативники Шевченківського та Головного управління таки розшукали і затримали його.

Чоловіку, а це - 46-річний місцевий мешканець - оголосили про підозру у вчиненні злочину, він перебуває під вартою. За скоєне правопорушення йому загрожує від 10-ти до 15-ти років позбавлення волі.

На даний момент проводиться комплекс заходів щодо перевірки причетності киянина до скоєння інших злочинів та збирається доказова база його вини.

Читайте також: На Закарпатті браконьєр поранив 9-річного хлопчика під час полювання
Читайте також: У Вінниці патрульного поліцейського викрито на хабарі
Читайте також: З Одеси видворено «злодія в законі», який мав контролювати діяльність злодіїв-«барсеточників»