Події
29 травня 2017
Матіос звинуватив Горбатюка у «зливі» слідчих матеріалів справи щодо Майдану
За словами головного військового прокурора, Горбатюк може словесним блудом перекидати свою нездатність працювати на інших.
news-image

Раніше Горбатюк заявив, що ГПУ не зацікавлена у розслідуванні злочинів проти учасників Революції гідності і перешкоджає цьому, повідомляє «Є!» з посиланням на Главком.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос звинуватив начальника департаменту спецрозслідувань Генеральної прокуратури Сергія Горбатюка у «зливі» матеріалів кримінальних проваджень

Про це Матіос заявив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Завалив усю роботу, тому що не здатний (крім як язиком) працювати. Майже трирічний піар на крові, траляля телефоном у всіх синхронах телеканалів і постійний дивний злив матеріалів кримінальних проваджень на сторону собі подібним політиканам і не тільки їм. Це і є його основна «прокурорська» робота», - написав Матіос.

За словами головного військового прокурора, Горбатюк може словесним блудом перекидати свою нездатність працювати на інших.

Раніше Горбатюк заявив, що Матіос не зацікавлений у розслідуванні злочинів проти учасників Революції гідності і перешкоджає цьому.

Раніше Анатолій Матіос звинуватив Горбатюка у провалі розслідування «справ Майдану» та економічного блоку справ щодо злочинів команди Януковича. Останні рішенням Луценка були передані для розслідування до військової прокуратури.