Іван Дорн планує проводити концерти на України незважаючи на погрози радикалів
До цього провокатори змусили організаторів виступу Світлани Лободи скасувати концерт 28 травня.
news-image

Популярний виконавець Іван Дорн розповів про своє ставлення до погроз українських радикалів. Раніше з'явилася інформація, що вони готувалися зірвати концерт співака, який був запланований на 9 червня в Одесі.

Інформує «Є!», з посиланням на ren.tv.

Дорн розповів РЕН ТВ, що концерт скасували місяць тому, і поки немає передумов, щоб він виступив в українському місті найближчим часом. Але при цьому він не відмовляється знову приїхати з концертами на територію країни, незважаючи на дії радикалів.

"Не дивлячись на різного роду провокації, я планую виступати на батьківщині. Я буду виступати, поки є люди, які люблять мою музику", - зізнався виконавець.

Нагадаємо, радикали з забороненої в Росії організації "Правий сектор" раніше почали поширювати в соціальних мережах інформацію, що збираються зірвати концерт Дорна. Причиною стали заяви співака, в яких він називав братами українців і росіян.

До цього провокатори змусили організаторів виступу Світлани Лободи скасувати концерт 28 травня. Радикали зустрічали відвідувачів біля дверей, кидаючи в них петарди і димові шашки. Крім того, в правоохоронні органи надійшла інформація, що будівля була замінована.

Читайте також: У Лободи прокоментували скасування концерту в Одесі
Читайте також: Ми зберемо на концерті 100 тисяч осіб: У ДНР пропонують Лободі виступити в окупованому Донецьку