Суспільство
14 січня 2015
Ляшко провів новорічні свята з родиною в Дубаї, витративши щонайменше 15 тис. дол
Репер Сергій Ларькін, який воює в зоні АТО, повідомив, що глава фракції Радикальної партії Олег Ляшко провів новорічні свята з дружиною та донькою в Дубаї, оселившись в одному з найдорожчих готелів.
news-image

Про це Ларькін написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Є  l Єдність.інфо із посиланням на Обозреватель.

За його інформацією, 31 грудня Ляшко зустрів Новий рік у колі сім'ї, а 1 січня виклав фото свого сімейного свята на свою сторінку в Facebook. Він повідомив, що 7 січня "на Різдво Ляшко виклав із Дубаї в своєму посту фото знову ж таки з того самого новорічного застілля і підписав "з Різдвом ". 

"Після чого зібрав валізи і цього ж дня, 1 січня 2015, о 19:25 компанією МАУ через зал офіційних делегацій (де прохід 1800 грн. з однієї людини), полетів відпочивати в Дубаї зі своєю дружиною Росітою та донькою, які під іншим прізвищем, і з друзями до 11 січня. Оселилися в одному з найдорожчих готелів, Le Royal Meridien Beach Resort & Spa 5*. Також до них приєдналася пізніше Даша Астаф'єва", - написав Ларькін. 

"Типу це вже за столом в Різдво, в тому ж одязі, що і на Новий рік", - зазначив Ларькин.

За його інформацією, назад Ляшко прилетів 11 січня літаком авіакомпанії МАУ, виліт в 4 ранку, приліт о 8 ранку.

"Прохід через зал офіційних делегацій. Знову оплачений по 1800 грн. з людини. Квитки, природно, бізнес-класу, а це дуже дорого", - повідомив Ларькін. Він розповів, що вартість такого туру на трьох - 4,3 тис.  дол за тиждень у звичайний час. 

"А вони на 10 днів з 1-го до 11-го січня, і це ціна без перельоту, переліт від 350$ на людину економ авіакомпанією МАУ, а бізнес-клас ви можете самі дізнатися. Прохід туди і назад, через зал офіційних делегацій на кожної людини 1800 грн. В один бік. Та й ще врахуйте відпочинок у новорічні свята! Коротше щонайменше 15 тис. дол, також він купував все через букінг, щоб турагентства не розпускали чуток", - написав Ларькін.