Україна
30 травня 2017
Укроборонпром може виготовляти зброю для НАТО
Україна стала першою серед східноєвропейських партнерів НАТО, якій запропоновано таку можливість, що є свідченням визнання в НАТО можливостей оборонної промисловості нашої держави та поглиблення довіри до неї.
news-image
Агенція НАТО з підтримки та постачання запропонувала включити підприємства ОПК України до переліку виробників оборонної продукції

Про це повідомляє прес-центр "Укроборонпрому", пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

У відомстві пояснили, що відповідно до цього рішення, підприємство може отримати дозвіл на участь в тендерах на постачання товарів та послуг в інтересах країн-членів та партнерів НАТО в рамках програми "Несистемні Брокерські Послуги". Це може стати можливістю для реформування "Укроборонпрому". 

"Україна стала першою серед східноєвропейських партнерів НАТО, якій запропоновано таку можливість, що є свідченням визнання в НАТО можливостей оборонної промисловості нашої держави та поглиблення довіри до неї", - наголосили в місії України при НАТО.

Представники місії Альянсу також зауважили, що вже було розпочато підготовку відповідних доповнень до договірно-правової бази для регуляції співробітництва України з АНПП.

Читайте також:Герман про Україну в НАТО: Така перспектива зникає для нас