Події
30 травня 2017
В Івано-Франківську у чоловіка з автомобіля вкрали 12 кг золота
Пiдприємець намагався вiдiбрати сумку, але йому це не вдалося.
news-image

Представник одного з ювелiрних заводiв привiз до крамниць Iвано-Франкiвська золотi вироби.  

Інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

"Близько 19.30 вiн зустрiвся на парковцi бiля гiпермаркету зi знайомим. Чоловiки вiдiйшли на декiлька метрiв, коли в "Рено" спрацювала сигналiзацiя, - розповiдає Мирослава Белдик, керiвник сектору ГУ НПУ областi.

Друзi побачили, як iз машини "Фольксваген Бора", що стояла неподалiк, вийшов невiдомий у чорному одязi та в балаклавi, розбив заднє скло в "Рено" й витягнув сумку, у якiй були коштовностi та готiвка".

  Пiдприємець намагався вiдiбрати сумку, але йому це не вдалося. З нападником був спiльник, обличчя якого також було закрите балаклавою. Зловмисники чимдуж застрибнули в авто та поїхали в напрямку села Вовчинець. Пограбований чоловiк повiдомив про напад полiцiю, сказавши, що вартiсть поцупленого близько 400 тисяч доларiв. То були 12 кiлограмiв золотих прикрас та грошi...  

"Пiзнiше машину грабiжникiв знайшли мiж селами Вовчинець i Колодiївка, - додає панi Белдик.

 Авто крадiї намагалися пiдпалити, але вогонь помiтили люди й викликали пожежникiв та полiцiю. Вогонь швидко загасили, правоохоронцi зняли вiдбитки пальцiв, але затримати грабiжникiв по гарячих слiдах не вдалося. Розпочато кримiнальне провадження за статтею 186 ККУ - грабiж в особливо великому розмiрi, вчинений злочинною групою.   

Об'єктом уваги злодiїв стала й невеличка ювелiрна крамниця в мiстечку Карлiвка. Вночi вони вдерлися до магазину та взялися за роботу. Пропажу вранцi виявив власник магазину, побачивши передовсiм пошкоджену стiну. Тож одразу викликав полiцейських.  

"Злочинцi розпиляли сейф i таким способом дiсталися до дорогоцiнностей, -розповiли в вiддiлу комунiкацiї ГУ ПН у Полтавськiй областi.

 Загалом вони викрали ювелiрних виробiв на близько 800 тисяч гривень.  

Нинi стражi закону розшукують крадiїв, а заразом шукають i випадкових свiдкiв цiєї нiчної пригоди, якi можуть допомогти вийти на слiд злодiїв. Винним у пограбуваннi ювелiрного магазину, якщо їх знайдуть, загрожує вiд п'яти до восьми рокiв тюрми.

Читайте також: Зупинена трагічна статистика: Аваков прокоментував скасування закону Савченко
Читайте також: Українська дитяча книга потрапила у список найкращих у світі
Читайте також: «Я би хотів, щоб мама познайомилася з Кетрін, щоби бачила, як ростуть наші діти» - принц Вільям