Події
31 травня 2017
В Києві заморозили проект «Wi-Fi у метро» через відмову інвестора
Терміни проекту установки обладнання бездротової мережі неодноразово переносилися.
news-image

У київській підземці припинена установка безкоштовної Wi-Fi мережі. Інвестор припинив фінансувати проект через брак коштів. Тепер Київ знаходиться в пошуках інвесторів, які допомогли б закінчити розпочате. Про це порталу 44.ua Повідомте директор КП «Київське інвестиційне агентство» Олег Містюк, інформує «Є!».

«На сьогоднішній день проект припинений у зв'язку з фінансовою неспроможністю інвестора добудувати його, тому зараз ведуться переговори з різними компаніями, щоб врятувати проект», - повідомив Олег Містюк.

Перші безкоштовні точки Wi-Fi офіційно почали своє функціонування 10 вересня 2015 на станціях «Майдан Незалежності», «Олімпійська» та «Льва Толстого». Зараз Wi-Fi присутній в семи різних тунелях, 26 поїздах і на 12 станціях. Сумарна кількість вагонів, де працює бездротовий інтернет, перевищує 130 штук.

Варто зазначити, що терміни проекту установки обладнання бездротової мережі неодноразово переносилися. Спочатку планувалося, що вся система запрацює в першому кварталі цього року, потім дата була перенесена на кінець 2017 го, а тепер інвестор і зовсім скасував проект.

Читайте також: ДФС: за яких умов брендові іноземні товари не пропустять в Україну
Читайте також: Літати дешево: до Франції за 10 євро