Політика
2 червня 2017
Дональд Трамп офіційно заявив про вихід із Паризької угоди
Президент підкреслив, що таким чином він хоче виконати свої зобов'язання, щоб захистити інтереси Америки та її громадян.
news-image

Президент США Дональд Трамп зробив офіційну заяву про вихід Сполучених Штатів з глобальної кліматичної угоди, спрямованої на зменшення парникових викидів та забруднення атмосфери з метою протистояння наслідкам глобального потепління.

Про це американський лідер заявив під час спеціального виступу у четвер у Рожевому саду на території Білого дому, інформує «Є!», з посиланням на ukrinform.ua.

"Отже, ми виходимо, - наголосив Трамп. - Паризька угода є дуже несправедливою, на найвищому рівні, для Сполучених Штатів".
 

Водночас, він підкреслив, що американська сторона паралельно розпочне переговори про поновлення членства в Паризькій чи абсолютно новій угоді на умовах, "які є справедливими для Сполучених Штатів".

Президент підкреслив, що таким чином він хоче виконати свої зобов'язання, щоб захистити інтереси Америки та її громадян.

Читайте також: Для отримання американської візи попросять вказати акаунти в соцмережах - Reuters
Читайте також: Громадяни України, які втекли в РФ з ідеологічних причин, штурмують українські дипустанови, щоб оформити біометричні документи
Читайте також: У Львові 20-річна мати намагалась продати своє немовля через соцмережі (фото)