Події
2 червня 2017
У Києві чоловік загрузив квартиру до стелі тонами сміття через яке його стара мати вже 8 років не виходить із дому
Такі випадки в медицині називають патологічним нагромадженням.
news-image

У Києві 80-річна жінка останні вісім років не виходить на вулицю, бо її син завалив усі кімнати та коридор непотребом. Через тонни сміття важко пролізти навіть здоровій людині, а сусіди скаржаться на сморід, тарганів та гризунів, які оселилися в помешканні, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Вадим збирається конвертувати в гроші три кімнати суцільного мотлоху.

"Це не сміття, це сировина для здачі", - каже він.

 І пояснює, що носить непотріб на пункт, але неспроможний витягти стільки одразу, тому й "частину доводиться зберігати тут". 

 

Через цей "склад" укотре в будинку забивається каналізація, тож Вадим вимушений відчинити двері комунальникам, сусідам і поліції. Аби дістатися до завалених дверей туалету, чоловікові доводиться розгрібати купи сміття.

"Просто неймовірний бардак", - дивується патрульний поліцейський Андрій Жируха.

 Сусіди скаржаться, що місцевий "Плюшкін" уже 15 років заливає квартири, розводить комах, тарганів та гризунів. 

"Приїздили три рази аварійки, чистили, вимикали воду. Доби немає води – виносили відрами фекалії", - зізнається мешканка будинку Олена Калиновська.

Такі випадки в медицині називають патологічним нагромадженням. У заручниках Вадима не тільки сусіди, а й батьки. Олександру Борисовичу 85, і він нічого не може вдіяти з власним сином. Під купою сміття живе ще й і його дружина. Пролазити до неї доводиться під самою стелею, жахливий сморід ріже очі. "Там дупа", - характеризує помешкання один із рятувальників. Жінка-в'язень сміттєвої кімнати скаржиться на хворі ноги, не менш хворого сина, але від допомоги відмовляється. На прощання радить не заблукати і зачинити вхідні двері, аби нічого не вкрали. Її сина Вадима швидка забрала до психіатричної лікарні. У комунальників є час прочистити труби, а в двірників – винести непотріб із квартири. Вони обіцяють впоратися днів за три. 

Читайте також: Підйом України в 2017 році буде, але дуже повільний...