Суспільство
2 червня 2017
Вакарчук та Зеленський - лідери довіри серед українців
Найменше українці довіряють міністрові внутрішніх справ Арсену Авакову.
news-image

Нещодавно в Адміністрації Президента України були презентовані результати соціологічного дослідження. УНН вдалося отримати витяг з результатів дослідження, повідомляє «Є!».

Результати свідчать, що найбільше серед громадських діячів українці довіряють Святославу Вакарчуку та Володимиру Зеленському, а найменше – міністрові внутрішніх справ Арсену Авакову.

Згідно з результатами соціологічного дослідження, найвищим рівнем довіри в українців серед політиків та громадських діячів користуються Святослав Вакарчук — йому довіряє 39,7% опитаних (39,3% — не довіряє) та Володимир Зеленський — 32,5% (44,8% — не довіряє). Також високий рівень довіри у Анатолія Гриценка (25,2%, однак не довіряють йому 55,8% опитаних). Юлії Тимошенко довіряє 20%, а не довіряє — 72,8%. Замикає п’ятірку лідерів довіри Олег Ляшко — 19,4%, водночас рейтинг недовіри у нього 74%.

Чинному Президентові довіряє 18,5% опитаних, а не довіряє — 75,6%. Результати дослідження свідчать, що найменше довіряють українці міністрові внутрішніх справ Арсену Авакову — 7,1% довіряє, а 81,9% — ні.

Нагадаємо, у результатах досліджень, які презентував главі держави народний депутат Ігор Гринів, вказано, що за діючого Президента на наступних виборах готові віддати голоси 13,2% респондентів (з числа тих, хто планує брати участь у виборах), Ю.Тимошенко — 12,9%, С.Вакарчук — 12,2%, А.Гриценко — 10,6%, О.Ляшко — 10,3%.

Читайте також:В Гданську група поляків скоїла напад на українців