Суспільство
15 січня 2015
У МВС відкрито кримінальне провадження стосовно заступника глави Мінрегіонбуду
Кримінальне провадження відкрите за підозрою в незаконному отриманні чиновником статусу учасника АТО.
news-image

Правоохоронцями встановлено, що 13 січня 2015 року у ЗМІ з’явилися публікації щодо отримання заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Ісаєнком Д.В. статусу учасника антитерористичної операції на сході України, уникнення ним люстрації та подальшого написання ним на вимогу народних депутатів України  заяви про відмову від вказаного статусу. Про це повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на прес-службу МВС.

Зважаючи на викладене, є достатні підстави вважати, що статус учасника антитерористичної операції на сході України Ісаєнко Д.В. отримав на підставі підроблених документів, які були виготовлені за невстановлених обставин. 

Головним слідчим управлінням МВС до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо підроблення документів, які стали підставою для отримання заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Ісаєнком Д.В. статусу учасника антитерористичної операції на сході України. Відомості до ЄРДР внесені за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України.

Обставини підроблення відповідних документів і їх використання будуть встановлені слідчими в ході досудового розслідування.