Події
2 червня 2017
На Рівненщині п'яні молодики побили учасника АТО, який зробив їм зауваження (відео)
Чоловік зробив зауваження нетверезим на мопеді.
news-image

На Рівненщині побили учасника АТО Андрія Усача, який брав участь в обороні Луганського аеропорту, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Чоловік зробив зауваження нетверезим на мопеді. Почувши, що той викликає поліцію, обурені скутеристи стали бити вояка з інвалідністю. Від одного з ударів він упав і пошкодив протез. Нападники свою провину заперечують. 

"Почав сигналити, щоб вони з'їхали. У відповідь отримав непристойний жест", - розповідає постраждалий.



Інцидент бачив брат колишнього бійця. Каже, поки відтягував одного нападника, брата бив інший. Найсильніший удар Андрій отримав у голову – у нього тріснула барабанна перетинка. До того ж, Андрій впав та пошкодив протез. У свою чергу молодики кажуть, вони були тверезими та чоловіка не чіпали.

"Ми не били його. Вони перегородили нам дорогу та почали поліцію викликати. Що він міліціонер, чи що", - каже один з нападників.

 Він стверджує, що не знає, як колишній боєць пошкодив ногу. Лише припускає, що той "падав" на мопед, щоб зупинити його. Та поліція дізналась, що бійця били обидва чоловіки по черзі. Зараз вирішується питання про оголошення підозри. Їм загрожує штраф, виправні або громадські роботи.

 

Читайте також: Штаб блокади ОРДІЛО заявив про намір перекрити залізницю на Сумщині
Читайте також: Вакарчук та Зеленський - лідери довіри серед українців