Київ
2 червня 2017
На Трійцю по Києву курсуватиме ретропоїзд
За дві з половиною години пасажири проїдуться Київським залізничним кільцем.
news-image

До свята Трійці ПАТ «Укрзалізниця» призначає курсування ретропоїзда.

 Інформує «Є!», з посиланням на vgolos.com.ua.

Вирушити ним у подорож можуть усі охочі в неділю, 4 червня, о 13:49 зі станції Київ-Пасажирський. Квитки можна придбати в касах вокзалу.

 За дві з половиною години пасажири проїдуться Київським залізничним кільцем, зможуть помилуватися величчю Дніпра, столичними краєвидами, побачити основні пасажирські та вантажні станції, локомотивні депо, будівлю історичного депо Київ-Московський, яке було основним для вантажних паровозів у минулі роки, та багато іншого.

До вартості квитка також входить відвідування виставки історичного рухомого складу на станції Київ-Пасажирський. Тут можна побачити паровози різних серій, унікальні тепловоз ТЭ3 та електровоз ЧС4, пасажирські вагони-салони побудови першої половини ХХ сторіччя, спеціальну техніку та інші цікавинки.

Святковий поїзд поведе паровоз Эр 787-46, бригада – з локомотивного депо станції Сновськ, яке засноване в 1873 році та є базовим депо з обслуговування паровозів в Україні.  У складі поїзда 2 комфортабельні вагони з місцями для сидіння та вагон-ресторан. 

Читайте також: Безвіз для українців: відмов у в'їзді буде чимало
Читайте також: Віталій Кличко: «За місяць ми завершимо капітальний ремонт вул. Васильківської» (відео)