Події
3 червня 2017
В МВС назвали основну версію збройного нападу на Осмаєва
Радник міністра внутрішніх справ зазначив, що кілер є важливим свідком у злочинах Кремля проти України.
news-image

Слідство розглядає політичне замовне вбивство як основну версію нападу на волонтера Адама Осмаєва.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко в ексклюзивному коментарі телеканалу NewsOne, інформує «Є!».

"Версій може бути десятки, але чим далі, тим більше фактів на користь однієї версії. У нас є інформації щодо персони кілера-невдахи. Як відомо, він залишив свій слід, в тому числі і в Європейських країнах, виконуючи кілерські замовлення. Він пов'язаний з Рамзаном Кадировим і виконував завдання, які були пов'язані з інтересами Кадирова. Все зводиться до однієї основної версії - це політичне вбивство на замовлення пов'язане з попередньою діяльністю Адама Осмаєва ", - заявив Варченко.


За його словами, саме чітка антипутинська і антиросійська позиція Осмаєва могла привести до замаху на його життя.
Крім того, радник міністра внутрішніх справ зазначив, що кілер є важливим свідком у злочинах Кремля проти України.

"Це може бути схема, коли Кремль наймає в Україні різних зацікавлених осіб і орієнтує їх на знищення тих чи інших публічних осіб. Тому з самого початку були зроблені жорсткі заходи безпеки по відношенню до всіх учасників події, а особливо кілера, який буде давати свідчення. дані показання можуть пролити світло на стратегію, яку використовує Росія проти України ", - підкреслив Варченко.
Читайте також: Резонансний розстріл бійця АТО у Києві: ЗМІ повідомили про гучне затримання