Події
4 червня 2017
На Дніпропетровщині депутат відкрив стрілянину по газовиках (відео)
Стрілянина пролунала у звичайному дачному поселенні.
news-image

У Кам'янському поранили працівницю газової служби. Свідки твердять, що це зробив депутат міської ради, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Стрілянина пролунала у звичайному дачному поселенні. Все почалось із візиту газівників, які приїхали із спецтехнікою та намагались потрапити на подвір'я. Власник нерухомості з'явився з пістолетом і почав стріляти. З пораненням у ногу госпіталізовано 60-річну жінку. 

"Зробили рентген- судячи з фото, це патрон Флобера, витягати його недоцільно. Можемо нанести більшу травму", - пояснив лікар-травматолог Микола Чуприна.

 

Газівниця просить не показувати її обличчя. З її слів, стріляв у неї власник дому – депутат Кам'янської міської ради. Пістолет вихопив, тільки-но побачив екскаватор газовиків.

"Кричить: хто дозволив, куди поїхали? Більше трьох разів вистрілив, розвертається й каже: наступного разу візьму справжню рушницю. І стріляє в мій бік", - розповіла потерпіла майстриня газової служби Валентина. Напарник жінки стверджує, що нічого копати на подвір'ї депутата не збиралися, а техніка стояла, бо в поселенні була аварія, люди без газу сиділи чотири дні. Відновити подачу мали, лише перевіривши всі прилади дачників. "Роботи велися з пуску газопостачання. І от власне, з цією людиною була якась проблема – він не впускав нас у двір", - пояснив комунальник.

 

Читайте також: На Закарпатті браконьєр поранив 9-річного хлопчика під час полювання