Суспільство
4 червня 2017
Очікував побачити маленького хлопчика: у Росії розповіли, як провалився план Путіна щодо Макрона
Макрон проявив себе як людина, яка має певні переконання.
news-image

Президент РФ Володимир Путін на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном очікував побачити перед собою "слабенького хлопчика", який на 25 років його молодше і ніколи раніше не займався міжнародною політикою.

Про це повідомив російський журналіст Олексій Венедиктов в ефірі "Эхо Москвы", передає «Є!» з посиланням на Апостроф.

Він зазначив, що Макрон проявив себе як людина, яка має певні переконання. Також журналіст додав, що президент Франції виявився готовий до питання про кремлівських медійних ресурсах Russia Today і "Спутник".

Це історія, звичайно, фантастична. І він був готовий. Він точно знав, як відповідати. Він вибудував чеканні фрази, тобто він явно готував цю відповідь, - сказав Венедиктов.
І так у всьому. І так по Україні, так і по Сирії. Путін був дуже млявий, на мій погляд, і дуже невизначений. Йому було нудно. Тобто у нього не трапилося те, що він хотів, – ось я можу так сказати, - додав він.

На питання про те, що хотів Путін від Макрона, Венедиктов відповів: "обійти, підім'яти, відірвати від Меркель".

Він (Путін - ред.) був упевнений, вони всі були впевнені, що він (Макрон, - ред.) ніхто і звати його ніяк, - заявив журналіст.

Він підкреслив, що готовність Макрона зустрінеться з представниками сирійського президента Башара Асада не є перемогою Кремля, оскільки нинішній президент Франції про це заявляв ще в ході президентської компанії.