Події
6 червня 2017
В Чорнобилі відкрили перший хостел для туристів
Хостел розрахований на 100 місць для короткострокового проживання туристів зони відчуження.
news-image

У Чорнобилі запрацював перший костел для туристів.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з управління зоною відчуження, інформує «Є!», з посиланням на 5.ua.

Як стало відомо, його відкрили на базі колишнього гуртожитку. Хостел розрахований на 100 місць для короткострокового проживання туристів зони відчуження.

"З метою підвищення якості умов для перебування відвідувачів у зоні відчуження, в місті Чорнобиль, на базі колишнього гуртожитку "Полісся", відкрито хостел з покращеними умовами проживання", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, для відвідувачів створені "всі умови для комфортного проживання: є плазмовий телевізор, душова кабіна, туалет, зручні меблі у кожній одно- чи двомісній кімнаті, безкоштовне користування мережею Інтернет тощо".

Як зауважив голова Держагентства з управління зоною відчуження Віталій Петрук, "вдосконалення інфраструктури зони відчуження - важливий напрямок роботи підприємств зони відчуження". 

Читайте також: Добравшись до пляжу, жахнувся, – журналіст показав фото набережної у Криму
Читайте також: Безвіз для українців: відмов у в'їзді буде чимало
Читайте також: Віталій Кличко разом з мером Кіото відкрив Сад каміння та висадив сакури в оновленому парку Кіото у столиці (відео)