Політика
7 червня 2017
«З порядку денного Ради зникли законопроекти про скасування застави за особливо великі корупційні злочини», - Рабінович
За словами Вадима Рабіновича, в парламенті лобіюють законопроекти, які суперечать інтересам виборців.
news-image

З порядку денного сесії Верховної Ради зникли законопроекти про скасування застави за особливо великі корупційні злочини і ряд законопроектів про боротьбу з казнокрадами.

Про це заявив народний депутат, голова підкомітету Верховної Ради України з прав людини та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, відповідаючи на запитання представників ЗМІ, пише «Є!».

«Я з подивом дізнався, що з порядку денного дивним чином зникли законопроекти про скасування застави за особливо великі корупційні злочини і взагалі ряд законопроектів по боротьбі з казнокрадами. Ось зараз всі стежать за "справою Насірова", а в той же час Рада дозволяє десяткам казнокрадів виходити під заставу. Це вже стало надійним джерелом доходу можновладців. Подивіться порядок денний. Куди зник закончик про скасування застави? Напевно, Парубій його з'їв», - заявив лідер партії «За життя».

За словами Вадима Рабіновича, в парламенті лобіюють законопроекти, які суперечать інтересам виборців. 

«Нам намагаються просунути пенсійну та медичну реформу, зняти заборону на продаж української землі. Ці реформи є законами легального знищення українців. У нас відбирають записане в Конституції право на безкоштовне медичне обслуговування. Ми будемо вести пошук сімейних лікарів через "Гугл", що особливо популярно буде, мабуть, у людей похилого віку. Відбудеться знищення поліклінік і швидкої допомоги », - констатував політик.

Крім того, Вадим Рабінович зазначив, що змінити ситуацію можливо тільки за допомогою нових виборів, заявивши: 

«Вихід - йти на вибори і перезавантажувати систему, щоб потім за найкоротший час відновлювати економіку, будувати велику, сильну, незалежну і нейтральну країну - країну для багатої і щасливого життя українців, а не для Європи, МВФ, Росії чи Америки».

Читайте також:Кутовий перед відставкою отримав 14 тисяч гривень зарплати