Війна
8 червня 2017
Бойовики «кидають» фальшиві новини щоб приховати свої злочини на Донбасі
Незважаючи на хаотичні обстріли і неадекватні дії бойовиків, місцева влада розглядає можливість відправки дітей в безпечні райони.
news-image

Бойовики руйнують будинки цивільного населення для створення видовищних фальшивих "новин". Ворог нарощує кампанію по продукуванню фейковий повідомлень, намагаючись приховати злочини, які бойовики сьогодні зробили на Луганщині.
Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У повідомленні зазначається: "Зокрема, з'явилася фальшива історія про те, як група так званих" журналістів "потрапила під артилерійський вогонь у окупованого селища Фрунзе.

Звичайно, ворожі пропагандисти забули уточнити, що артилерійський вогонь вели самі бойовики. А влаштували це дійство вони для проросійських "піарників" з метою створення потрібної телевізійної картинки і виготовлення фальшивих телевізійних "новин".

Раніше ми відзначали, що для створення фальшивок бойовики навмисне руйнувати приватні квартири місцевих жителів. А "журналісти" використовувати картинку щоб потім звинуватити сили АТО в порушенні досягнутих в Мінську домовленостей.

Відзначимо, що саме у напрямку м Фрунзе з шостої ранку почався жорсткий обстріл українських селищ. Ворог активно використовував важку артилерію калібру 152 мм і 120 мм, керовані ракетні комплекси, гранатомети СПГ-7 і АГС-17.

Внаслідок артобстрілів були пошкоджені водопровід і будинки жителів Новотошківському. Незважаючи на хаотичні обстріли і неадекватні дії бойовиків, місцева влада розглядає можливість відправки дітей в безпечні райони ".

Читайте також: Внаслідок бойових дій на Донбасі сьогодні загинули двоє українських військових: є поранені
Читайте також: Опоненти Трампа готові організувати йому український Майдан: зазначає Путін
Читайте також: Військово-морський парад у Санкт-Петербурзі не відбудеться, оскільки в Балтику зайшов американський есмінець – ЗМІ