Події
8 червня 2017
У Києві дерево впало на парковку і розчавило три автомобілі (відео)
Власники трьох пошкоджених авто написали заяви у поліцію та прокуратуру.
news-image

У столиці дерево впало на припарковані біля будинку машини. На щастя, в них нікого не було, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Інцидент стався на Оболоні. Місцеві жителі кажуть, що вночі почули звук, схожий на постріли. Люди вибігли на вулицю і були приголомшені – їхні машини потрощило величезною гілкою, що відламалась від дерева. Постраждалі автовласники кажуть, що дерева навколо старі, і цей випадок не перший. Однак багаторазові звернення до ЖЕКу спиляти дерева так і не були почуті. 

Люди, котрі дістали збитки, тепер міркують про те, як і з кого вимагати компенсації. Вони твердять, що представники ЖЕКу не хочуть зазначати в документах, що дерево старе і трухляве. На місце прибули комунальники та районні чиновники.

Гілкою також пошкодило високовольтний кабель. Представники місцевого ЖЕКу розповідають, що постійно стежать за станом дерев і ззовні це дерево виглядало цілком здоровим. А мешканці будинку, запевняють, до них не звертались. 

Власники трьох пошкоджених авто написали заяви у поліцію та прокуратуру. Правоохоронці на місці зафіксували пошкодження, свій акт склали і комунальники. Утім потерпілим його не показали, і тепер вони побоюються, що там не вказано, що дерево було аварійним, а автомобілі стояли на обладнаній парковці. І вже готуються виборювати компенсацію за розбиті автівки у суді.

Читайте також: ВАЗ на великій швидкості влетів у дерево: багато загиблих
Читайте також: Нардеп Ігор Лапін озвучив три можливі версії підпалу своєї автівки