Політика
9 червня 2017
Нардеп звинуватив Гройсмана у розподілі українців на сорти
Прем'єр-міністр відкинув звинувачення.
news-image

Нардеп Олег Мусій звинуватив прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана в поділі українців на сорти. По це позафракційний депутат заявив під час Години запитань до Уряду, передає кореспондент «Є!»
Зокрема, Олег Мусій стверджував, що округи нардепів, які є "неугодними" прем'єру, не отримали коштів.

"З яких пір прем'єр-міністр Гройсман став уособленням політичної корупції та поділу українців на сорти? Ви підписали своє розпорядження №310 про розподіл грошей соціально-економічного розвитку, згідно з яким регіони народних депутатів, які виявилися Вам неугодними, чомусь не отримали коштів із фонду соціально-економічного розвитку. Тобто гроші не отримали люди, які там проживають.

Невже Ви вважаєте це не політичною корупцією, невже розподіл українців на сорти є новою політикою уряду? Коли для Вас народ буде пріоритетом, а не народні депутати?" - обурився нардеп.

Володимир Гройсман у відповідь на репліку народного обранця зауважив, що не зрозумів взагалі, про що той питає з такими "оціночними судженнями". Та запевнив, що піклується про всіх українців.

"Можу сказати, що наш уряд та я особисто як прем'єр-міністр й більшість депутатів парламенту якраз і думають про те, які рішення потрібного приймати для того, щоб життя українців змінювались. У тому числі й в області або в районі, де ви обрані народним депутатом. Хочу підкреслити, що для мене дуже важливо, щоб в кожному куточку України вирішувались проблеми, які цікавлять людей.

Ніколи нікого не ділив на сорти і не збираюсь", - відповів Володимир Гройсман.

Читайте також: Ігор Луценко - віце-прем'єру: «Навіщо Ви їздили у Монако та фотографувалися із чиновником часів Януковича?»