Київ
10 червня 2017
У передчутті свята: Столиця готується до святкового концерту (відео)
У суботу з 20:00 на Європейській площі гратимуть та співатимуть українські зірки.
news-image

Безвіз, який відкриє українцям Європу, суттєво перекриє ближчими вихідними Київ. Через святкування вже зараз починають

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

У суботу з 20:00 на Європейській площі гратимуть та співатимуть українські зірки, і заради цього столичні дороги частково вже перекриті. Від вечора п'ятниці автомобілі не пускатимуть на Європейську площу та прилеглі квартали, а також на Хрещатик, вулицю Володимирську та Софійську площу. Але водії несподівано обіцяють не лаятися через такі незручності та пересідати на метро – мовляв, така подія, як безвізовий режим, буває раз у житті.

Обмеження стосуватимуться навіть пішоходів – до 13 червня перекриють підземні переходи від філармонії до Українського дому, переходити пропонують від Прорізної по Хрещатику. Там виростуть Пізанська і Ейфелева вежа, тож щонайменше гарні селфі режисери свята киянам гарантують. 

"Це буде міні-євромістечко. Будуть намети, в яких маленькі активності, присвячені різним країнам Європи. Можна зайти в намет – і опинитися в Іспанії, Франції чи в Польщі", - розповів режисер і продюсер Сергій Проскурня.

Гулятиме Київ не довго, але прибиратиме все аж до 13 червня. Організатори попросили із розумінням поставитися і почекати, доки заберуть із доріг усі сценічні декорації. 

Читайте також: Литва запросила ще 50 українських воїнів на лікування, - повідомляє президент