Світ
15 січня 2015
"МТС Україна" повернула Крим на карту країни на своєму сайті
Раніше стало відомо, що на головній сторінці веб-сайта оператора іконка "Зв'язок на сході" у вигляді карти України була відображена без території Криму.
news-image

Мобільний оператор "МТС Україна" усунув помилку у відображенні іконки у вигляді карти України на своєму сайті, повернувши до неї територію Криму, пославшись на помилку контрагента. Про це повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на Інтерфакс.

"Некоректне відображення позначки карти України на сайті" МТС Україна "відбулося через помилки агентства Aiken, яке підтримує сайт. Помилка оперативно усунена. Агентство понесе відповідальність", - йдеться в повідомленні оператора в мережі Facebook.

Раніше стало відомо, що на головній сторінці веб-сайта оператора іконка "Зв'язок на сході" у вигляді карти України була відображена без території Криму.

В агентстві Aiken агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили зазначену помилку, зауваживши, що там ніхто не визнає анексії Криму і співробітники є патріотами країни.

"Драфт іконки покриття був автоматично і помилково вивантажений без письмового затвердження з клієнтом, згодом помилку було виправлено вручну протягом п'яти хвилин після звернення клієнта. Стосовно відповідальності - це питання договору, прикро, що так сталося. Aiken та вся команда вибачається перед інтернет-спільнотою", - зазначили в агентстві.

"МТС Україна" є одним із провідних операторів мобільного зв'язку в Україні.

Основним акціонером оператора згідно з даними НКЦПФР на третій квартал 2014 року було ВАТ "Мобільні Телесистеми" (99%, Москва, РФ; один із найбільших операторів мобільного зв'язку у Східній та Центральній Європі).