Події
13 червня 2017
«У батьків я був пізньою дитиною» - Путін розповів про батьків та бажання служити у КДБ
Згадуючи свою юність, Путін зауважив, що "існував у вільному режимі, багато часу проводив на вулиці, у дворі".
news-image

Розповіддю про себе і свою сім'ю почав президент Росії Володимир Путін інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну в фільмі "Інтерв'ю з Путіним" (The Putin Interviews). Прем'єра цього чотирьохсерійного документального фільму почалася в понеділок увечері на кабельному каналі Showtime, передає «Є!»

Згадуючи про своїх батьків, зокрема, про батька, який працював механіком на заводі, Володимир Путін зазначив, що той "починав війну в спеціальних підрозділах, і після цього його направили на війну вже в діючу армію на один з найнебезпечніших ділянок Ленінградського фронту".

"Я у них був пізньою дитиною. Вони до цього втратили двох дітей, одного з них - під час війни, під час блокади Ленінграда", - продовжив він.

Говорячи про роки своєї юності, Путін зауважив, що "існував у вільному режимі, багато часу проводив на вулиці, у дворі".

"З того часу, як я почав займатися боротьбою дзюдо, це стало змінювати життя на краще. Я закінчив школу в Ленінграді та відразу ж вступив до Ленінградського університету на юридичний факультет", - продовжував він.

Торкнувшись питання про вступ на роботу в КДБ, президент РФ нагадав про те, що в радянських вищих навчальних закладах існувала система розподілу.

"Коли закінчували вищий навчальний заклад, ви повинні були піти на роботу туди, куди вас пошлють. І мене розподілили туди працювати. І я хотів там працювати. Навіть більше, я поступив на юридичний факультет, тому що хотів працювати в КДБ, - сказав Путін.
Читайте також: Путін розповів Стоуну про онуків і родини дочок