Політика
14 червня 2017
Рабинович: кредити МВФ ляжуть важким тягарем на плечі наших дітей і онуків
Глядачка з Майдану Незалежності задала парламентарію питання про те, якою логікою керується українська влада, повідомляючи про підвищення рівня життя.
news-image

Говорячи про підвищення економічних показників, український уряд просто обманює народ, адже будь це правдою, нам би не доводилося звертатися за фінансовою допомогою до міжнародних кредиторів. Про це заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович в ефірі авторської телепередачі «Хто кому Рабинович», яка виходить по неділях на каналі «112 Україна», інформує «Є!».

Глядачка з Майдану Незалежності задала парламентарію питання про те, якою логікою керується українська влада, повідомляючи про підвищення рівня життя і зростання ВВП і не припиняючи при цьому просити Міжнародний валютний фонд про позики. 

На це Вадим Рабинович відповів: «Де наш уряд, а де логіка, подумайте. Звичайно, я теж чую, як і ви, що ми живемо значно краще, що вже кишені українців набиті, що вже холодильник тріскається від продуктів, що ВВП - що таке ВВП, вони самі не знають і взагалі ніхто не знає, - у нас « піднявся », ВВП« опустився ». Це взагалі не те, що ви думаєте, ВВП. Це зовсім інше ».

Вадим Рабинович переконаний, що, отримуючи кредити від МВФ, ми ставимо під величезний зовнішній борг плечі наших дітей і онуків. 

«Я взагалі вважаю, що кредити, які беруться в МВФ, в злодійкуватій країні, в якій корупція захльостує , просто неможливі, тому що ми навішуємо цей баласт на спину наших дітей і онуків. І скажемо: дорогі діти, які народилися. Нічого, ви сьогодні народилися, вітаємо, ви винні 20 тисяч доларів Міжнародному валютному фонду », - обурюється опозиційний нардеп і підсумовує:« Ну що я можу зробити: вони так царюють ».


Нагадаємо, лідер партії «За життя» активно критикує дії українського уряду щодо практики нецільового використання отриманих Україною валютних траншів. Єдиним способом подолати корупцію Рабинович називає перевибори і зміну державної влади.

Читайте також: Супрун розповіла як проходитимуть пологи після медичної реформи
Читайте також: 60% українців заявили, що за рік стали біднішими, – опитування