Київ
15 червня 2017
У столиці влаштовано 100 квітників-багаторічників
Використання декоративних злаків – тренд в ландшафтному дизайні урбанізованого міста. Яскравий приклад того є парк Хай-лайн в Нью-Йорку.
news-image

КО «Київзеленбуд» поступово та системно впроваджує стратегію «Екологічно. Інноваційно. Комфортно.». Зокрема, у столиці влаштовано 100 квітників з багаторічних та декоративних злакових трав. Такими клумбами поповнились Голосіївський, Подільський, Солом’янський, Дарницький, Оболонський та Печерський райони. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Вечірній Київ.

За словами генерального директора КО «Київзеленбуд» Михайла Наконечного, сад злакових трав – останній тренд у формуванні зеленого міста:

- Він підкреслює лінії, передає національну атмосферу. Грамотно вписаний злаковий сад в атмосферу міста – це стильно. В Європі вони дуже популярні.

Україна здавна славилась декоративними злаковими травами. Використання декоративних злаків – тренд в ландшафтному дизайні урбанізованого міста. Яскравий приклад того є парк Хай-лайн в Нью-Йорку.

Нагадаємо, у лютому 2017 року генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний презентував Стратегію розвитку зеленого Києва на 2017-2021 роки. Основними критеріями діяльності є формування комфортного простору у парках та скверах для кожного відвідувача. Злакові сади почали впроваджувати у міський ландшафт останні два роки.

Читайте також:15-18 червня 2017 року в Києві відбудеться щорічна світова зустріч байкерів