Суспільство
15 червня 2017
Одеська п’ятірка: мама розповіла, як пережила зраду чоловіка
Чоловік уперше засумнівався в стосунках, коли почув про вагітність жінки, бо сім’я вже мала одну дитину.
news-image

38-річна мама унікальної п’ятірні Оксана Кобелецька розповіла про життя після того, як їх кинув батько.

Про це пише «Є!» з посиланням на Знай.

Діти одужали після тривалого лікування від бронхіту і пневмонії, однак виписувати дітей з лікарні батько не приїхав, бо кілька місяців тому пішов із родини, повідомляє “ТСН“. П’ятірня є єдиною в Україні, яка була зачата природнім шляхом.

Мама речі та дітей носила сама – допомагали їй няня, медсестри та журналісти. Діти лікувалися з квітня від бронхіту і запалення легень. Віруси підхоплювали один за одним. Тато ні додому, ані в лікарню до них не прийшов.

“Ми не самі, багато-хто допомагає. Діти своїми посмішками допомагають, не можна опускати руки”, – каже багатодітна мама.

Жінка каже, що вчиться за все відповідати сама. І вже навчилася водити мікроавтобус, який родині подарував президент минулої осені.

“На ближче майбутнє плани – оздоровлюватися”, – каже мама дітей.

 І готується святкувати перший день народження п’ятьох своїх малюків. Пара не коментує причини розлучення, вони прожили разом п’ять років.

Медики кажуть, що чоловік уперше засумнівався в стосунках, коли почув про вагітність жінки, бо сім’я вже мала одну дитину. Оксана ж хотіла виносити і народити всіх п’ятьох, а Сергій злякався відповідальності та безгрошів’я.

Читайте також:Батько відомих п'ятьох немовлят з Одеси покинув дружину з дітьми