Україна
15 червня 2017
На 16-18 червня синоптики прогнозують високу пожежну небезпеку
У Волинській, Рівненській, Київській, центральних і південних областях очікується надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.
news-image

Надзвичайна пожежна небезпека очікується у Волинській, Рівненській, Київській, центральних і південних областях.

Інформує «Є!», з посиланням на rbc.ua.

Синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку в Україні 16-18 червня 2017 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, завтра 16 червня 2017 року, у Волинській, Рівненській, Київській, центральних і південних областях очікується надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Крім того, наголошується, що надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека очікується і 17-18 червня 2017 року Херсонської та Дніпропетровської областях. Громадян закликають дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування в лісах, парках, на відкритих територіях і не провокувати виникнення пожеж в екосистемах. Нагадаємо, синоптик Наталія Діденко повідомляла, що вихідні в Україні обіцяють бути холодними і дощовими, однак в п'ятницю буде тепло. 

"16 червня під всіх областях України потеплішає і температура повітря протягом дня складе + 20 .. + 25 градусів, а на заході і в південній частині країни до +24 .. + 27 градусів. Найближча ніч буде явно прохолодною, тому, якщо вам доведеться пізно повертатися додому або гуляти під зірками, одягніть щось щільніше ", - написала синоптик.
Читайте також: «Люди просто викидали дітей»: історія пожежі у лондонській багатоповерхівці
Читайте також: Сьогодні в Україні практично без опадів, на півдні до +24° (карта)