Суспільство
16 червня 2017
Десять причин: нардеп пояснив, чому він виступає проти ЛГБТ-параду
Ігор Мосійчук переконаний, що КИЇВГЕЙПРАЙД немає нічого спільного із захистом прав людини, а є "спробою агресивної меншості нав'язати свій світогляд більшості українців".
news-image

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук на сторінках Фейсбука висловив свою думку з приводу проведення у Києві ЛГБТ-маршу, який призначений на 18 червня, передає «Є!»

Зокрема, політик оприлюднив десять причин, через які він виступає проти проведення подібного заходу.

1. Я ніколи не втручався і не збираюся втручатися в будь-чиє приватне життя, але в той же час я виступаю за категоричну та повну заборону пропаганди сексуальних збочень!

2. Вважаю аморальним проведення КИЇВГЕЙПРАЙДУ в той час, як за 600 км від місця його проведення, захищаючи країну від зовнішньої агресії, гинуть кращі сини і доньки України.

3. Не менш аморальним є проведення КИЇВГЕЙПРАЙДУ в країні, де більшість людей живе за межею бідності. КИЇВГЕЙПРАЙД не дасть українцям ані роботи, ані зарплати. Навпаки, його проведення покликане відволікти українське суспільство від корупції у владі, соціальної несправедливості і війни.

4. Я віруючий християнин, прихожанин УПЦ КП, а тому вважаю проведення КИЇВГЕЙПРАЙДУ не сумісним з християнською мораллю. Рахую, що наша мати-церква має дати адекватну оцінку народним депутатам, які братимуть участь в цьому шабаші збоченців.

5. Я завжди захищав і надалі захищатиму права людини в Україні. В той же час, на моє тверде переконання, КИЇВГЕЙПРАЙД немає нічого спільного з захистом прав людини, а навпаки, є спробою агресивної меншості нав'язати свій збочений світогляд більшості українців.

6. Як батько двох дітей вважаю своїм обов'язком захищати їх та всіх українських дітей в цілому від агресивної пропаганди сексуальних збочень. Українська традиційна родина - в якій батько і мати виховують дітей є основою Української Держави.

7. Як ідейний український націоналіст вважаю проведення КИЇВГЕЙПРАЙДУ ідеологічною диверсією, направленою проти традиційних основ української Нації, що несе загрозу національній безпеці нашої країни.

8. Суспільство рівних можливостей має передбачати не агресивну пропаганду сексуальних збочень, а перш за все - рівне відношення до людей які мають особливі потреби (інваліди).

9. Вважаю, що в часі війни проводити акції на кшталт КИЇВГЕЙПРАЙД, які розколюють суспільство і провокують протистояння, м'яко кажучи, не доречні.

10. Якщо цього року під час проведення КИЇВГЕЙПРАЙДУ проллється хоч краплина української крові - політичну та кримінальну відповідальність мають нести народні депутати, які братимуть участь в цьому збоченому шабаші, - написав нардеп.

Читайте також: У неділю після закінчення «КиївПрайду» станція метрополітену працюватиме лише для геїв