Події
16 червня 2017
Пожежа в Лондоні: мінімум 65 людей вважаються зниклими
Пошуки жертв вогню тимчасово припинили через те, що наближатися до країв обгорілого будинку небезпечно.
news-image

Після пожежі у 24-поверховому житловому будинку Grenfell Tower у Лондоні (Великобританія) щонайменше 65 людей вважаються зниклими.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК

Так, перелік імен мешканців, місце перебування яких невідоме, надрукував у п'ятницю, 16 червня 2017 року, британський таблоїд The Sun. При цьому напередодні у поліції Лондона підтвердили, що внаслідок пожежі загинули 17 осіб. Разом з тим правоохоронці прогнозують, що реальна кількість загиблих більша.

"Я сподіваюся, що це не буде тризначна цифра", - зазначив керівник лондонської поліції Стюарт Канді, відповідаючи на запитання, чи може кількість загиблих перевищити сто осіб.

Нагадаємо, рятувальники тимчасово призупинили пошуки жертв пожежі в Лондоні в житловому будинку Grenfell Tower, який стався після півночі 14 червня 2017 року.

Пошуки жертв вогню тимчасово припинили через те, що наближатися до країв обгорілого будинку небезпечно. Керівниця пожежної служби Лондона Дені Коттон заявила, що як тільки рятувальники переконаються, що будівельні конструкції витримають, вони відновлять пошуки. 

Читайте також:Жінку, яка транслювала відео з палаючого будинку в Лондоні, ще не знайшли (відео)