Події
16 червня 2017
У Києві активісти побили чоловіка який виступав за будівництво еко-запраки
Суперечка розпочалась через те, що частина місцевих мешканців збирала підписи за закінчення будівництва еко-заправки.
news-image

Місцевого мешканця Олександра Величка, який виступав за побудову на Ревуцького, 8 еко-заправки, частково лишили зору противники зведення АЗС.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав блогер Павло Тихий, інформує «Є!», з посиланням на Апостроф.

За даними Тихого, на Величка напав голова одного з ОСББ , який направив йому в очі газовий балончик під час словесної перепалки.

"Одному з місцевих мешканців, Олександру Величку, який виступав за еко-заправку на вул. Ревуцького, активісти – противники АЗС – пошкодили очі, коли той збирав підписи за завершення будівництва. Олександр частково втратив зір – у нього хімічний опік обох очей", - написав Тихий.

Блогер додав, що суперечка розпочалась через те, що частина місцевих мешканців збирала підписи за закінчення будівництва еко-заправки, деякі активісти вирішили вигнати їх з Ревуцького.

"Спочатку противники заправки просто кричали і погрожували. Напад на Олександра, який нічого протизаконного не робив – просто збирав підписи, перейшов усі межі", – написав активіст.

За його словами, постраждалий написав заяву в поліцію.

"Злочинцю не уникнути кримінальної відповідальності. Вимагаємо справедливого розслідування інциденту і покарання винного у нападі на активіста", – підсумував Тихий.

Як відомо, на Ревуцького учора активісти, що виступають проти еко-заправки, напали місцевих мешканців, які збирали підписи за завершення будівництва заправки.

Читайте також: Віталій Кличко: «Всі незаконні газові заправки у Києві будуть демонтовані»
Читайте також: Віталій Кличко пояснив вибір проекту реконструкції транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги з вул. Гетьмана (Шулявського шляхопроводу)