Політика
17 червня 2017
В Україну у липні приїде генеральний секретар НАТО
В регіонах пройдуть ряд заходів за участю представництва НАТО в Україні.
news-image

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг на чолі представницької делегації Північноатлантичної ради з 29 делегацій країн-членів, а також представники міжнародних секретаріату і військового штабу альянсу відвідають Україну 9-10 липня.

Інформує «Є!», з посиланням на glavcom.ua.

«Розробляється низка заходів з метою відзначення 20-ї річниці підписання 9 липня 1997 року у Мадриді Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО. Планується, що 9-10 липня 2017 р. на запрошення глави української держави Україну відвідає представницька делегація Північноатлантичної ради НАТО під головуванням генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга. Разом - це 29 делегацій країн-членів, представники міжнародних секретаріату і військового штабу альянсу», - йдеться у повідомленні.

В рамках візиту МЗС працює над проведенням зустрічей делегацій Північноатлантичної ради НАТО з вищим керівництвом держави та представниками депутатського корпусу Верховної Ради, а також засідання комісії «Україна – НАТО».

Крім того, в регіонах пройдуть ряд заходів за участю представництва НАТО в Україні, керівництва та членів комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України.

Читайте також: На Ріненщині сталась перестрілка між поліцією та копачами бурштину