Політика
16 січня 2015
СБУ оголосило у розшук колишніх народних депутатів Левченка та Колесніченка
Їм інкримінується злочин, що полягає у публічних закликах до зміни меж території та державного кордону України
news-image

16 січня Головним слідчим управлінням СБУ складено повідомлення про підозру та оголошено в розшук громадян України, колишніх народних депутатів Миколу Левченка та Вадима Колесніченка. Про це інформує Є l Єдність.інфо із посиланням на прес-службу СБУ.

Їм інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 110 КК України, який полягав у публічних закликах до зміни меж території та державного кордону України, до виходу зі складу України її окремих регіонів, що призвело до тяжких наслідків у вигляді порушення суверенітету України, її цілісності і недоторканості державного кордону, окупації частини території України підрозділами збройних сил Російської Федерації.

 

«Я добре пам’ятаю, як 16 січня минулого року, зухвало і по-зрадницьки у Верховній Раді України проштовхувалися диктаторські закони. І як окремі народні обранці, глумилися над законом і власним народом. Але правосуддя не уникнути ані тим, кого оголошено в розшук раніше і сьогодні, ані тим, кому буде висунуто звинувачення в подальшому…», - наголосив голова СБУ Валентин Наливайченко.