Політика
20 червня 2017
Вадим Рабинович про легалізацію найдавнішої професії: «У нас, видно, хтось захотів заробити на проституції»
За словами Рабиновича, потрібно прагнути відповідати Європі за рівнем життя.
news-image

Народний депутат, глава підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович в прямому ефірі програми «Хто кому Рабинович» на телеканалі «112 Україна» розповів про свою позицію щодо легалізації проституції в Україні, інформує «Є!».

«По-перше, безумовно, позиція начальника поліції (глава Нацполіціі Андрій Крищенко. - ред.) не гарна, не європейська позиція. Ось нормальний сьогодні український поліцейський повинен брати участь в маршах вулицями, підтримувати проституцію. Чому ні? У Європі можна, у нас не можна. Я думаю, що ми з вами відстаємо у розвитку. Дійсно, у нас ще недостатньо пропагується ось ця вся брехня, яку нам почали забивати в голову і говорити, що це Європа. Сьогодні відбувається якийсь переворот в мізках: нас намагаються утягнути в те, чим ніколи Україна не була », - говорить парламентарій.


На думку депутата, подібні питання складно обговорювати в країні, де все зводиться до кишені. 

«Обговорювати всі ці питання дуже складно в державі. Адже у нас будь-яка тема приходить до кишені. Видно, хтось захотів заробити на проституції, подивився неохоплену цю діляночку. А чого нам не зробити? Тому перш ніж городити город, який ви городите майже два з половиною роки, не думаючи, творите, не думаючи ні економічно, ні політично, не замислюючись про людські наслідки. Я вважаю, що просто треба припинити приймати дебільні рішення і бігти в якусь невідому далечінь під назвою "Європа", не розуміючи, що там є », - обурюється народний депутат.
«Європа - це в першу чергу соціальний стандарт. Ось чому вона номер один для мене. Європа, яку я бачив чотири дні тому, - це село, яке живе. Я не знаю, люди, як пояснити, але Захід відрізняється від наших сіл. Київ такий же, як Лондон, Париж, вони великі монстроподібні міста. Але там Європа в селі ».


За словами Рабиновича, потрібно прагнути відповідати Європі за рівнем життя. 

«Ось до цього треба прагнути, а не до того, щоб проституцію сюди перетягнути або гей-паради. Це вже, вибачте мене, не Європа, це ті частини Європи, які намагаються представити як європейські. Якщо головне, що від нас вимагається, це участь в парадах, то, знаєте, заберіть свою Європу куди-небудь », - резюмує лідер партії« За життя ».
Читайте також: Рабінович про е-декларації чиновників: «В Україні сталася унікальна в світі легалізація награбованого»
Читайте також: ЄС відзначив прогрес України в реформуванні енергетики