Чим замінити Skype: 5 зручних альтернатив
Skype - одна з перших комп'ютерних програм, що дозволила здійснювати відеодзвінки користувачам мобільних пристроїв.
news-image

Вранці 20 червня Skype почав працювати з перебоями у всьому світі.

Skype - одна з перших комп'ютерних програм, що дозволила здійснювати відеодзвінки користувачам мобільних пристроїв.

Gazeta.ua пропонує список месенджерів, здатних стати альтернативою Skype, повідомляє «Є!».

Viber

 

Viber вважають основним конкурентом Skype, він навіть має перед ним деяку перевагу. Особливість месенджера - вхід в акаунт виконують за номером телефону, додаток синхронізується з телефонною книгою, список контактів створюється автоматично.

WhatsApp Messenger

 

Ця програма для смартфонів набирає популярність. Доступна для Android, Blackberry, iPhone, Nokia і Windows Phone. Її головна перевага - особливість тарифікації. Вона використовує той самий план інтернету, що звичайна пошта з браузером. Це дозволяє постійно залишатися на зв'язку.

ooVoo

 

Сервіс ooVoo присутній на ринку багато років і зараз має версії найрізноманітніших платформ. Він містить всі сучасні фішки: стікери, емоджі, всілякі маски. Крім того, ooVoo дозволяє влаштовувати і групові відеочати - до 12 осіб в кожному, а також добре працює навіть за повільного з'єднання.

Talky

 

Talky працює в браузері і не потребує встановлення, використовувати його можна на будь-яких платформах. Тут ви можете створювати відеочати, в яких можуть брати участь одночасно до 15 осіб. Кожному співрозмовнику доступна функція демонстрації екрана, так що Talky можна використовувати для проведення відеолекцій і онлайн-уроків. Створити кімнату для відеоконференції просто. Ви заходите на talky.io, вказуєте бажаний URL групи і запускаєте конференцію. Потім ділитися цим посиланням з іншими учасниками бесіди.

Messenger Facebook

 

Для обміну повідомленнями також підійде додаток від Facebook. Оскільки Facebook - найпопулярніша соцмережа серед українців, тут можна знайти друзів, колег і знайомих. Це одна з найголовніших переваг цього додатка. Зокрема, тут є групові чати. Серед недоліків - незручна версія на комп'ютері, яка орієнтується на мобільних користувачів і те, що Facebook і Messenger - це окремі додатки на телефоні.

Читайте також:МОН остаточно скасує оцінки для школярів 1-2 класів

Читайте також:Стало відомо, який відсоток українців спілкується рідною мовою