Політика
21 червня 2017
Запорукою боротьби з корупцією є арешт діючих казнокрадів і злодіїв, - Вадим Рабинович
Поки складно говорити, чи знімуть депутатську недоторканність через такий скандал з Розенблата.
news-image

Так в кулуарах Верховної Ради народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович прокоментував інформацію про скандал з помічником депутата Борислава Розенблата. Нагадаємо: помічника парламентарія затримали співробітники НАБУ з сумою в $ 200 тисяч, яку нібито передавали депутату як хабар, інформує «Є!».

«Якщо підтвердиться інформація НАБУ, то можу привітати цю організацію: їм вдається розворушити болото. Я поки не бачу, щоб крім них хтось щось робив для реальної боротьби з корупцією. Дуже приємно усвідомлювати, що наша правоохоронна система зрозуміла нарешті, що запорукою боротьби з корупцією є арешт діючих казнокрадів і злодіїв - не тих, які втекли або арештовані десь там за кордоном, а тих, хто нахабно, на наших очах, обкрадає країну. Як говорив один популярний радянський сатирик: "Дрібниця, а приємно" », - заявив Вадим Рабинович.


За його словами, поки складно говорити, чи знімуть депутатську недоторканність через такий скандал з Розенблата.

«Я нічого поки за фактом звинувачення сказати не можу і не знаю, чим ця ситуація може закінчитися взагалі, оскільки депутат Розенблат - одна з ключових фігур у фракції БПП. Але мова ж йде вже і про двох депутатів, як я зрозумів з публікацій, ще один - з "Народного фронту". Так ось, якщо факт хабара підтвердиться детективами, то можу ще раз привітати НАБУ », - продовжив лідер партії« За життя ».


Політик вважає, що в країні нарешті з'явилася структура, яка почала реально боротися з корупцією.

«Ми в партії і раніше говорили, а тепер підтверджуємо: віримо в те, що НАБУ стане серйозною структурою щодо подолання корупції в Україні. Дійте, пан Ситник, тільки не зупиняйтеся, йдіть далі, копайте глибше », - резюмував політик.
Читайте також: Нардеп розповів, як можна виграти вибори без гречки та грошей
Читайте також: Віталій Кличко презентував Київ на Конгресі Всесвітньої асоціації мегаполісів у Монреалі (фото)
Читайте також: Нардеп сповістив, за що міг отримати хабар охоронець Розенблата