Захисти жінку від домашнього насильства: MILANIA колекцією суконь закликає громадськість звернути увагу на актуальність проблеми жінок
«Bloody Queen by MILANIA» спрямована що б порадувати шанувальників прекрасними літніми сукнями і ще раз привернути увагу оточуючих до проблеми захисту жінок, які страждають від домашнього насильства.
news-image

24 червня о 17:00 талановита українська співачка, автор пісень, а з недавніх пір ще й молодий дизайнер MILANIA в «Сезонах Spa» представить колекцію суконь «Bloody Queen by MILANIA» для сильних, успішних і впевнених у собі жінок, повідомляє «Є!».

Лінія одягу «Bloody Queen by MILANIA» спрямована не тільки на те, що б порадувати шанувальників прекрасними літніми сукнями, але і для того, що б ще раз привернути увагу оточуючих до проблеми захисту жінок, які страждають від домашнього насильства в сім'ях.

У нас в Україні це досить вагома проблема, так як багато жінок вважають за краще замовчувати про це. Статистика дуже сумна.

Це жінки, які потребують допомоги, і мета даного проекту - звернути увагу громадськості на цю проблему.
MILANIA вже неодноразово намагалася привернути увагу суспільства на важливість цієї проблеми: одним з проектів стала Фотосесія Bloody Queen, а зараз, і повноцінна колекція літніх нарядів.

Читайте також:Збірна України завоювала бронзу чемпіонату світу

Читайте також:Сьогодні в Україні День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни