Київ
26 червня 2017
У будинках Святошинського, Дніпровського, Дарницького районів відключать воду
Воду тимчасово відключать для ремонту мереж.
news-image

Як повідомили у ПАТ «АК «Київводоканал», через планові роботи на мережах буде тимчасово обмежено водопостачання до низки об’єктів Святошинського, Дніпровського та Дарницького районів, передає «Є!»

Зокрема, у Святошинському районі по просп. Перемоги, 118 з 22:00 26 червня до 06:00 27червня здійснюватиметься ремонт існуючої та врізка нової запірної арматури. Через це тимчасово буде відсутнє водопостачання до 5 житлових будинків, Святошинської райдержадміністрації та розташованих поряд підприємств.

Із 10:00 до 20:00 28 червня відповідні роботи проводитимуться на розі вул. Новоросійська та Макаренка (Дніпровський район). У зону відключення водопостачання на цей час потраплять 15 приватних житлових будинків.

Із 10:00 до 21:00 29 червня замінятимуть запірну арматуру та три пожежних гідранти на ділянці мережі по просп. Петра Григоренка, 36-38 Дарницького району. Тимчасового без води перебуватиме 6 житлових будинків, бойлерна.  

Як зауважили у відомстві, такі заходи необхідні для забезпечення належного функціонування водопровідної системи міста.

Читайте також: На російському радіо «Ехо Москви» запустять передачу українською мовою
Читайте також: Нацполіція запрошує долучитися до флешмобу проти наркотиків
Читайте також: В Італії друзі нареченого, переодягнувшись грабіжниками, вирішили викрасти наречену посеред торгового центру