Події
27 червня 2017
Злодій обкрадав номери на базах відпочинку в Коблевому та залишав «на згадку» свої речі
Зловмисник перевдягався у речі потерпілих.
news-image

34-річний злодій, мешканець Одеської області, приїхав до Миколаївської області працевлаштовуватись, але, так і не знайшовши робочого місця, вирішив підзаробити злочинним шляхом, передає «Є!» із посиланням на поліцію Миколаївської області.

"Одразу двоє відпочиваючих стали його жертвами. В одному випадку родина з Києва позбулась свого планшету, одягу та інших особистих речей, щойно вийшла з номеру повечеряти. Також без свого майна за аналогічних обставин залишилась і сусідка постраждалих", - розповіли поліцейські.

Крадій проник до кімнат бази відпочинку через вікно та забрав усе, що вважав за потрібне, а, уходячи, перевдягнувся у речі потерпілих, залишивши їм «на згадку» свої.

"Саме це і допомогло поліцейським розшукати зловмисника. Заявники детально описали поцуплений одяг, який злодій не квапився знімати, а продовжував блукати в ньому вулицями с. Коблеве", - повідомили у поліції.

Поліцейські затримали 34-річного зловмисника та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Викрадене вилучено та повернуто власникам.

Читайте також: З'явилося відео вибуху автівки в Києві