Суспільство
28 червня 2017
Чим небезпечні дешеві таксі, - розповідь українки
Вона зв'язалася з дешевою службою таксі, яка підіслала їм водія від партнерів.
news-image

Соцмережі бурхливо обговорюють неприємну історію, яка трапилася в Києві з двома молодими дівчатами. Вони зв'язалися з дешевою службою таксі, яка підіслали їм водія від партнерів. Що було далі читайте в пості однієї з постраждалих - Саші Лаймкід.

Інформує «Є!», з посиланням на 

«Вибрали службу 838, вони швидше всіх відгукнулися, та й тариф був нижче. Водій зателефонував уточнити місце, я пояснила, де ми знаходимося. Все ніби добре. Приїхало Шевроле авео синього кольору, номер AA6958PK. Ми сіли в машину, в руках дві склянки від Pepsi із залишками на дні. Їдемо значить і водій обурено починає розповідати як довго катався по Подолу і не міг знайти адресу, хоча в замовленні все чітко вказано. Хорива 25/12. Водій тикає на будинок з номером Хорива 25, і починає доводити, що це не 12-й номер. Ну ми спокійно пояснили, що раз будинок стоїть на перехресті, то у нього подвійна нумерація: Хорива 25 і Межигірська 12 .. Один і той же будинок, че ж складного-то? Але водив Не дозволяй. Він почав базікати в грубій формі, що ми поразліваем напої в його машині і будемо платити за хім.чістку. Ну ми показали склянки, щоб він переконався, що там всього пару ковтків на дні, та й розлити ці залишки фізично неможливо, стакан величезний, 0,8 л .. хіба що ми режим турецьких Шумахерів врубав і будемо на боці і двох колесах їхати » , пише дівчина.

 «Водила культурно матюкав нас на рівному місці, а ми все ще ласкаво просили зупинитися, перерахувати тариф і піти. Машину ніхто зупиняти не збирався, водій продовжив їхати. Я прошу ще й ще раз, але у відповідь повний ігнор і «тикання» .. ми вже були майже під будинком і я подзвонила диспетчеру 838, щоб вони перерахували тариф, тому що подругу відпускати на другий адреса з цим водилой .. да ну нафиг ! Сказала, що ми не хочемо їхати з цим водієм і треба щось зробити. Але мені бадьоро відповіли, що це служба партнерів і телефонуйте туди взагалі, а ще краще уточніть у водія його службу. Ага. Звичайно, відповість цей водила. Ну я запитала про його службі і само собою відповіді не отримала. Попросила ще раз зупинити авто. У відповідь тиша. Доїхали ми так до першого адреси, завернули у двір, ще раз попросила перерахувати тариф, щоб ми розплатилися за першу адресу і пішли. Помилка була в тому, що я заздалегідь, як ми сіли, віддала суму за 2 адреса- 102 грн в руки водієві. Водій знову почав грубіянити. Я почала кричати, щоб повернув гроші і щоб він припинив грубіянити, ми ж не хамили йому за всю дорогу жодного разу. Він почав кричати і далі пройшла фраза: зараз я вам покажу. Замість того, щоб заїжджати у двір, водій різко здав назад, розвернувся і поїхав іншу сторону! Промайнуло 2 думки: вистрибнути з машини, але я слабо уявляю таку справу на ходу, хоча в в фільмах виглядає круто. Коротше відкинула цю думку через можливого травматизму. Друга думка - ручник! схопила ручник, затиснула і зупинила машину. Слава богу все відбувалося не на швидкості, тому машина безпечно зупинилася. Я тримала ручник рукою, а водила лупив кулаком мою руку, щоб я ручник відпустила. Ага. Звичайно. Вчепилася мертвою хваткою і не відпускала до останнього, другою рукою в цей момент відкривала двері машини, щоб вийти. Водій вискочив з машини, схопив мене, спробував вдарити в око, але я ухилилася. В цей час він взявся за мою подругу, витягнув її з другої сторони, вдарив в груди так, що вона впала і роздряпала ногу. Я спробувала захистити її, він знову почав на мене кидатися. Коротше просто суперекшн! Вже дійшло до поганого, я його телефон хапаю і шпурляю на землю, батарея відлетіла, він відволікся на телефон, це дало нам можливість відбігти. А він сів в машину і поїхав. Я встигла сфотографувати саму машину і особа мудака. Ну, далі все стандартно: викликали поліцію, поїхали у відділок, подали заяву. Там водія відразу знайшли, по фотографії і номерами. Подругу відправили на суд.мед.експертізу інакше заводити справу сенсу немає. Ну це нам так сказали. Тобто факт самого нападу - це фігня. Справа? Ой, я вас благаю, з ким не буває. Вас що, кожен день таксистів не луплять? Судячи з усього, щоб по закону покарати таких ідіотів, потрібно бути побитим до напівсмерті. Так виходить? Або як? Служба 838, взагалі красені! Розповіла їм історію, вони мило поспівчували і сказали, що ніякої інформації надати не можуть.

Читайте також: В Україні запровадять нові автомобільні номери
Читайте також: На Київщині сільський депутат із сином влаштували стрілянину