Україна
29 червня 2017
Синоптики попереджають про грози, шквали та сильні дощі в Україні 29-30 червня
30 червня у північних, більшості центральних, вночі місцями і в західних, Одеській, Київській, Миколаївській областях та у м. Києві очікується гроза.
news-image

Синоптики попереджають про грози, шквали та сильні дощі в Україні 29-30 червня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій, повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

"За даними Укргідрометцентру, 29 червня вдень у західних областях місцями грози, град, шквали 15-20 м/с", - йдеться у повідмоленні.

Крім того, повідомляється, що 30 червня у північних, більшості центральних, вночі місцями і в західних, Одеській, Київській, Миколаївській областях та у м. Києві очікується гроза. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 29-30 червня очікується підйом рівнів води на річках України. 

У разі сильних злив можливе формування значного місцевого та схилового стоку.

"За даними Укргідрометцентру, у зв'язку з очікуваними опадами, 29-30 червня на річках Закарпаття очікується підйом рівнів води на 0,2-0,8 м (на малих водотоках - 0,3-1,0 м) над поточними рівнями, без негативних наслідків", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Читайте також:Торгова блокада Росії призвела до втрати Україною мільярд доларів

Читайте також:Віталій Кличко: «У Києві підписали меморандум між асоціаціями органів місцевого самоврядування України, Грузії, Молдови і Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи»