Події
30 червня 2017
В аеропорту Анталії затримали п'яного росіянина, який влаштував бійку в літаку
Стюарди та пасажири змушені були зв'язати агресивного чоловіка.
news-image

Поліція затримала в аеропорту Анталії п'яного пасажира, який влаштував бійку в літаку авіакомпанії "Red Wings", що летів з Москви до Анталії, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Бійку на борту, яка тривала понад годину, влаштував чоловік, що летів з родиною - дружиною з двома дітьми - в компанії друзів на відпочинок до Туреччини. За словами друзів, він сильно нервував перед польотом, це пов'язано з тим, що він вперше виїхав за кордон.

Стюарди та пасажири намагалися заспокоїти бешкетника, але в якийсь момент змушені були його зв'язати. Командир повітряного судна кілька разів по гучному зв'язку попереджав про необхідність дотримання правил безпеки в польоті й під час посадки, просив заспокоїтися і не псувати відпочинок сім'ї та друзям.

Екіпаж лайнера ужив усіх необхідних заходів для забезпечення безпеки, ще в повітрі зв'язався з диспетчерами аеропорту і викликав поліцію, яка забрала пасажира з борту літака після прильоту в аеропорт Антальї.

Читайте також: З'явилося фото російських туристів, які намагалися вкрасти туалетний папір з готелю в Туреччині
Читайте також: У Дніпропетровській області майор поліції забажав понад 3 тис. доларів за «вирішення питання» (фото, відео)